GYIK - HBK

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

GYIK

ÜGYINTÉZÉS
Hogyan lehetek a Hungária Boxer Klub teljes jogú tagja?

A Hungária Boxer Klub teljes jogú tagja lehet bárki,akinek a tulajdonában áll legalább egy német boxer fajtájú kutya.
A tulajdonjogot igazolni kell a kutya törzskönyvének bemutatásával.
A tagsági jogviszony akkor válik érvényessé,amikor a belépési nyilatkozat , a tagsági díj illetve a tulajdonjogot igazoló törzskönyv másolat a HBK-hoz megérkezik
A fenti dokumentumokat illetve a befizetést igazoló okmányt scannelve a boxerklubhungaria@gmail.com emailcímre vagy postai úton a Hungária Boxerklub címére 3390 Füzesabony Szent Korona út 20/A kell eljuttatni

A tagsági díjat az alábbi módokon lehet befizetni:

• banki átutalással a HBK bankszámlájára (10402214-50526583-86831002)
• bármelyik K and H bankfiókban pénztári befizetéssel (10402214-50526583-86831002)
• postai utalványon

A közlemény rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a tag nevét illetve „tagdíj 201... évre” a könnyebb és gyorsabb adminisztráció érdekében.

Amennyiben a kutyájának tulajdonjoga még nincsen átírva és szeretne a HBK tagja lenni a Klub természetesen megadja Önnek a Tagokra vonatkozó átírási díj kedvezményt. Ebben az esetben kérjük az átírási díjat a tagdij befizetésével egyidõben rendezni és a közleményben ezt is jelezni „átírási díj” .
A kutya tulajdonjogának átírását elõzetes idõpont egyeztetés után a Klub Önhöz közel esõ regionális képviselõjénél kérheti. Az átíráshoz szükség van a kutya eredeti törzskönyvére , a tulajdonosváltozást igazoló bizonylatra (a nyomtatvány itt letölthetõ) ,illetve az átírási díj befizetésére vonatkozó bizonylatra.

Kérjük ,hogy amint az átírás megtörtént a törzskönyv másolatát a fent leírt módok valanelyikén szintén juttassa el a klubhoz,hiszen a szabályzatnak megfelelõen csak igy válhat a Klub teljes jogú tagjává.


Amennyiben brámilyen további kérdés merül fel az alábbi e-mailcímre küldhet üzenetet nekünk

boxerklubhungaria@gmail.com

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz